понедельник, 22 октября 2012 г.

Партія регіонів готується визнавати вибори недійсними?


Партія регіонів готується визнавати вибори недійсними?

 
Визнавати вибори недійсними на дільницях у Житомирі готується Партія регіонів у разі, якщо їхній кандидат Сергій Рижук програватиме опозиціонеру Геннадію Зубку.
Про це «Першому» повідомив один із членів ДВК від Партії регіонів.

За словами члена комісії, їм поставили чітке завдання усіма можливими способами зробити так, щоб перемогу на дільницях отримав лише провладний кандидат.
«Нам сказали, щоб ми звертали увагу на кількість недійсних бюлетенів. Якщо їх буде більше 20%, то вибори можна буде скасувати на дільниці і через певний час провести переголосування. Також ми маємо складати побільше актів на спостерігачів і при потребі використовувати це як тиск на комісію для анулювання виборів», - розповіло джерело у ДВК.
Також людям кажуть, щоб вони нічого не боялися, бо Партія регіонів при владі і зможе всіх своїх членів ДВК захистити.
«Більшість людей не готові виконувати вказівки Партії регіонів. Більше того, партія так мало заплатила членам ДВК перед виборами, що на порушення Закону ніхто не піде. Я вже багато разів працював на дільницях від різних політичних партії, але щоб людям давали такі вказівки, я бачу вперше», - каже член ДВК.
У штабі Об’єднаної опозиції наголошують на тому, що влада вже готується фальсифікувати вибори. Кажуть, що влада робитиме це за рахунок «мертвих душ» у списках.
Нагадаємо, що нещодавно у Житомирі люди отримували по 31-му запрошенню у квартири, де насправді приписано лише дві особи.
Своє волевиявлення під час найближчих виборів до Верховної Ради житомиряни будуть висловлювати на 104 виборчих дільницях, з яких 93 звичайні та 11 спеціальних.

Комментариев нет:

Отправить комментарий