понедельник, 22 октября 2012 г.

Сергій Рижук уникає прямих дебатів із Геннадієм Зубко


 Сергій Рижук уникає прямих дебатів із Геннадієм Зубко


 
Сьогодні, на прес-конференції кандидат в народні депутати, лідер Об’єднаної опозиції на Житомирщині Геннадій Зубко  розповів журналістам, що кандидат в народні депутати від провладної партії уникає дебатів із ним.
Про це повідомляє прес-служба Об’єднаної опозиції.

«Я кілька разів запрошував в засобах масової інформації Сергія Рижука на дебати – щоб дати виборцям можливість  порівняти програми і готовність до роботи в парламенті двох кандидатів. Саме двох, все інше – балаган. Минулого тижня я надіслав офіційне докладне запрошення губернатору. В приймальні ОДА і в штабі ПР його відмовились прийняти, довелось везти його в громадську приймальню ПР», - сказав Геннадій Зубко.
За словами Геннадія Зубка, в запрошенні було розписано формат програми – незалежний майданчик, незалежний ведучий рівні умови і обов’язково – запитання від телеглядачів без попереднього відбору.
«Ми отримали відповідь від Партії Регіонів – вони назвали мою пропозицію провокацією, бо, мовляв, Рижук теж викликав мене на дебати на ОДТРК. Сергій Рижук пропонує не дебати, а профанацію зі своїми технічними кандидатами в ефірі ОДТРК, яка підпорядкована губернатору, директор якої розпорядився не пускати мене в погоджений і оплачений ефір Житомирської хвилі», - розповів лідер Об’єднаної опозиції на Житомирщині.
Геннадій Зубко додав: «Моя пропозиція щодо дебатів залишається в силі – узгодити час, а не ставити перед фактом, прозорий європейський формат, незалежний майданчик та неупереджений ведучий, однаковий час на відповіді обом учасникам та запитання глядачів без попереднього відбору, Союз ТВ готовий надати час у четвер о 18-45, але ми готові узгодити будь-який зручний для обох кандидатів час»

Комментариев нет:

Отправить комментарий